Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Irodalom > További könyveink - irodalom

Tízek társasága

Lipovecz Iván

Tízek társasága

Kiadó: Kalligram Kiadó

Kiadás éve: 2019

Oldalszám: 176 

ISBN: 9789634681199 

23%
Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 310 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

"Hetvenhárom éves vagyok. Ijesztő belegondolni, hogy mindaz, amiről ebben a könyvben mesélek, mintha csak tegnap történt volna. Aktív életünk nem a homokóra, sokkal inkább a sínkanzen sebességével pergett le a - talán ez a leghelyesebb meghatározás - NER előtti fél évszázadban. Tíz magyar férfiember életét ismeri meg e lapokon az olvasó - úgy, ahogyan én láttam őket, illetve ahogyan ők mesélték nekem. (A tizedik természetesen én vagyok.)

A tíz ember magántörténelme - legalábbis úgy hiszem - önmagában is érdekes. Nem elválasztható azonban egy tágabb dimenziótól: az ország ötven évétől. Ennek legfontosabb fordulataira van bőven utalás a szövegben, de csak egyfajta díszletként. Az előtérben mindig egyik vagy másik tenisztárs életének alakulása, a mögött pedig a mindenkori 'kulissza'. Nem vitatva egy-egy pillanatban, vagy szituációban a háttér nagyon is meghatározó szerepét."

Szerző: Lipovecz Iván
Ismertetők, kritikák
Nincs tudomásunk olyan weboldalról, amely ehhez a könyvhöz kapcsolódik. Ha önnek van, írja meg nekünk!
Olvasói vélemények
Még egyik látogatónk sem küldött véleményt. Legyen Ön az első!
A szerző további művei
23%
Elnökök, kormányfők, vezérek
Lipovecz Iván
2 302 Ft
Az elmúlt négy évtized híreiben gyakran főszereplő politikusokról és bankárokról hol mulatságosan gonoszkodó, hol hideglelősen igazságos beszámolókat írt Lipovecz Iván. Mind bonni tudósítói, mind HVG főszerkesztői minőségében páratlan személyes tapas...

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák