Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Történelem > Magyar történelem

Százéves Trianon

Drábik János

Százéves Trianon

Döntsük meg? Törődjünk bele? Kik Trianon igazi felelősei?

Kiadó: Gold Book

Kiadás éve: 2018

Oldalszám: 408 

ISBN: 9789634265221 

23%
Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 694 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

A trianoni békediktátum bizonyíthatóan hamis tényeken és adatokon alapul. Ezt a szerződést a győztes antanthatalmak a kisantant-szövetségeseikkel kötötték a magyarokról, de nem a magyarokkal. A versailles-i Trianon-palotában a magyar küldöttséggel nem tárgyaltak, csak közölték velük a korábban már - nélkülük - meghozott döntéseket. A győztesek a trianoni békeparancsban csak a magyar nemzettel szemben tagadták meg az érvényes nemzetközi jogelvek alkalmazását. Egyedül a magyar néppel és államával szemben nem alkalmazták sem a történelmi, sem a nyelvi-etnikai, sem az önrendelkezési elvet.

A történelmi magyar állam kétharmad részének elcsatolásával a területszerző államok kisajátították maguknak az így megszerzett országrészek történelmét is. Nem ismerhették el, hogy azok magyar területek, magyar történelemmel. Ezért egy hamis - mítoszokon, legendákon és történelemhamisításon alapuló - cseh és szlovák, román és délszláv történelmet kreáltak. Az elcsatolt területekkel együtt a magyar anyanyelvű lakosságból is több mint hárommillió a megkérdezésük nélkül az uralmuk alá került. Az új elit sajnálatos módon a mai napig despotaként elnyomja a magyar nemzet hatalmuk alá került részét.
Ismertetők, kritikák
Nincs tudomásunk olyan weboldalról, amely ehhez a könyvhöz kapcsolódik. Ha önnek van, írja meg nekünk!
Olvasói vélemények
Még egyik látogatónk sem küldött véleményt. Legyen Ön az első!
A szerző további művei
23%
A kormánybuktatások kézikönyve I.
Drábik János, Tőke Péter Sheldon
2 309 Ft
23%
Hazugság, hogy Obama elkergeti Orbán Vik...
Drábik János, Tőke Péter
2 225 Ft
Támadás kívülről, belülről, minden irányból a magyarok ellen. Lucifer és Al Capone szelleme a háttérben. Facebook-gondok!

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák