Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Család és párkapcsolat > Gyermeknevelés

Lili és a bátorság

Paulik Móni, Vincze Zsuzsi

Lili és a bátorság

Kiadó: Lakmusz könyvek

Kiadás éve: 2018

Oldalszám: 65 

ISBN: 9789631290141 

23%
Bolti ár: 2 960 Ft
Internetes ár: 2 279 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

Lili egy átlagos kislány, aki egy nem mindennapi helyen él: a cirkuszban. Sok barátja van a bohóctól az állatidomárig, de legjobban a Bűvészt szereti a társulatból. Lili arról álmodozik, hogy majd egyszer, csakúgy mint az anyukája, ő is a Cirkusz Királynője lesz. Ehhez viszont nem elég a sok gyakorlás, bátorságra is szüksége lenne, amit a Bűvésztől remél megkapni. De csodatevő varázsige helyett egy olyan fájó titkot kap, ami miatt legszívesebben már a cirkuszból is menekülne.
Vajon sikerül-e Lilinek megtalálnia a nyomasztó titok elleni varázslatot? Egyedül harcol, vagy lesz bátorsága segítséget kérni?

Ez a könyv azért született, hogy felnőttek és gyerekek egy szerethető, átélhető mese kapcsán beszélgessenek olyan érzékeny és fontos, de többnyire elhallgatott témáról, mint az intim testrészekre vonatkozó szabályok, hogy egy felnőttnek is lehet nemet mondani, és hogy mi a különbség a rossz titkok és a jó titkok között. A Lili és a bátorság célja a szexuális bántalmazás megelőzése. A mese szerepe, hogy viselkedési mintát nyújtson kritikus helyzetben, illetve megerősítse a gyermeket abban, hogy baj esetén mindig legyen bátorsága segítséget kérni egy olyan felnőttől, akiben megbízik.
Ismertetők, kritikák
Nincs tudomásunk olyan weboldalról, amely ehhez a könyvhöz kapcsolódik. Ha önnek van, írja meg nekünk!
Olvasói vélemények
Még egyik látogatónk sem küldött véleményt. Legyen Ön az első!

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák