Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Életrajzok > Életrajzok, riportok – művészportrék

Ahol a menny a földdel találkozik

D. Kalmár Annamária

Ahol a menny a földdel találkozik

Jonas Kaufmann, a tenor rendhagyó portréja, háttérvázlattal

Kiadó: Hungarovox

Kiadás éve: 2016

Oldalszám: 152 

ISBN: 9786155562747 

23%
Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 925 Ft
Korlátozott példányszám

2-6 munkanapon belül szállítjuk. Mivel ebből a termékből csak néhány példány van készleten, előfordulhat, hogy nem tudjuk teljesíteni rendelését

A szerző énekes, idegen nyelv tanár, tolmács és fordító. Pályájának meghatározója kezdettől fogva a vokális zene. Négy élő nyelv ismerője. Esszéíró és rendhagyó művészportrék szerzője.

Ha valaki a komolyzenét ilyen lelkesültséggel népszerűsíti, az egy nagyon jó kezdeményezés. Ha egy olyan elhivatott és a szakmáját ilyen mélységekben élő és birtokló előadóval teszi mindezt, mint Jonas Kaufmann, akkor még jobb. Ha pedig a szándék a célját is eléri, az lesz a legjobb a zenének és ezáltal a világnak egyaránt. (Molnár Levente)

Előszavában azt írja a szerző, hogy Jonas Kaufmann Don Carlos-alakítása valósággal sokkolta; új időszámítás kezdetét jelentette neki. Attól fogva nem csupán fogyasztója akart lenni az operáknak, hanem aktív propagálója is, hogy segítsen visszaédesgetni a közönséget az opera világába. E könyv - mely nem csupán rendhagyó portréja egy rendkívüli művésznek, hanem olvasmányos zenetörténeti munka is - eredményesen szolgálja ezt a nemes célkitűzést. A nagy művész - mint Kaufmann is - nem csupán gyönyörködtet, de legjobb szándékainkat tettekre váltani is buzdít. (Baranyi Ferenc)
Ismertetők, kritikák
Nincs tudomásunk olyan weboldalról, amely ehhez a könyvhöz kapcsolódik. Ha önnek van, írja meg nekünk!
Olvasói vélemények
Még egyik látogatónk sem küldött véleményt. Legyen Ön az első!

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák