Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Ezotéria > Ezoterikus irodalom, regények

Belső Föld Almanach

Edward George Earl Bulwer-Lytton, Richard Evelyn Byrd, Alexandre Saint-Yves D'Alveydre, Edna Kenton

Belső Föld Almanach

Korlátozott megjelenésű, sorszámozott példányok

Kiadó: Angyali Menedék

Kiadás éve: 2015

Oldalszám: 564 

ISBN: 9786158011105 

23%
Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 5 775 Ft
Korlátozott példányszám

2-6 munkanapon belül szállítjuk. Mivel ebből a termékből csak néhány példány van készleten, előfordulhat, hogy nem tudjuk teljesíteni rendelését

Kötetünk egy rendhagyó vállalkozás eredménye, amely egy évezredeken keresztül halhatatlannak bizonyult elméletet ad közre. A Belső Föld Almanach megszületését hosszú előkészítés előzte meg, amely nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon mindeddig páratlan gyűjteményt eredményezett.
Tartson velünk ezen a különleges, misztikus utazáson, ahol megismerheti Agartha földalatti királyságát, megtudhatja kik is alkotják az Eljövendő Fajt. Megismerkedhet különböző népek Belső Földről vallott elképzeléseivel és hiedelemvilágával, végül pedig Byrd admirális titkos visszaemlékezéseiben elolvashatja a Földlakóknak szánz üzenetet a Belső Föld vezetőitől.

A Belső Föld Almanach tartalma:

1. Alexandre Saint-Yves d'Alveydre - Agartha királysága (1886)

2. Edward George Earle Bulwer-Lytton - Az eljövendő faj (1871)

3. Edna Kenton - A Földek Könyve (1928)

4. Richard E. Byrd - ismertebb nevén Byrd Admirális - Titkos naplója (1957)

Az almanachunkban ismertetett Belső Föld elméletek bolygónk máig ismeretlen múltjába vezetnek vissza. Minderről magyar nyelven eddig még nem nagyon olvashatott a magyar olvasóközönség. Mi csupán annyit tettünk, hogy ezen Belső Föld Almanach létrehozásával közreadtuk az ebben a témában megkerülhetetlen idegen nyelvű alapirodalmakat. Mindez tény-e vagy csupán fantazmagória? Ennek az eldöntése már az olvasó dolga. Kiadónk reméli, hogy tartalmas, megdöbbentő, információkban gazdag kiadványunkkal maradandó meglepetést okozunk a Belső Föld elméletekkel megismerkedni kívánó olvasóinknak. Annyi bizonyos, hogy ebben a mai modern és állandóan fejlődő, változó világunkban ez az elmélet még mindig él és kortalannak tűnik... Olvassa el Ön is és döntsön saját Maga, hogy hisz-e benne!
Ismertetők, kritikák
Nincs tudomásunk olyan weboldalról, amely ehhez a könyvhöz kapcsolódik. Ha önnek van, írja meg nekünk!
Olvasói vélemények
Még egyik látogatónk sem küldött véleményt. Legyen Ön az első!

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák