Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Egészség és életmód

Rend a lelke mindennek

Marie Kondo

Rend a lelke mindennek

A varázslatos japán módszer, amellyel örökre száműzheted a rendetlenséget az otthonodból

Kiadó: Kiskapu

Kiadás éve: 2014

Oldalszám: 240 

ISBN: 9786158013505 

Értékelés: 

10

25%
Bolti ár: 2 990 Ft
Akciós ár itt: 2 243 Ft
Van készleten

2-4 munkanapon belül szállítjuk.

MARIE KONDO ötéves kora óta bújja a háziasszonyoknak szóló magazinokat. Már ekkor rabul ejtette a jól szervezett terekben rejlő rend és szépség, majd tizenöt évesen úgy döntött: komolyabban is tanulmányozni fogja a rendrakás művészetét. A saját hálószobájával kezdte, majd a testvérei szobájával folytatta. Ma már rendkívül sikeres üzleti vállalkozása van Tokióban, amely abban segít az ügyfeleknek, hogy zsúfolt otthonaikból szemet gyönyörködtető, harmonikus, ihletet adó lakótereket varázsoljanak.
Ismertetők, kritikák

Ha tudomása van olyan weboldalról, amely a könyvhöz kapcsolódik, kérjük írja meg nekünk!
Olvasói vélemények
Értékelés: 10
Weinber Anita
A világ legjobb rendrakással kapcsolatos könyve!Nyugodtan sorolhatnánk "életmód tanácsadási" kategóriába is, olyan pontos és egyszerű megközelítéssel vezeti át az olvasót a változtatás rögös útjain!Felér egy kineziológussal,pszichológussal és megannyi fogyókúrás recepttel, mindezt elképesztően természetes módon! Épp most rendelek belőle még hármat, ajándékba!
Kérjük írja meg Ön is véleményét!
A szerző további művei
23%
Tiszta öröm
Marie Kondo
2 694 Ft
A világhírű japán módszer forradalmasította a rendrakást az otthonokban: Marie Kondo útmutatóiból mára 6 millió példány kelt el 40 nyelven. A rendrakás szakértőjének könyve nélkülözhetetlen kalauz ahhoz, hogy egyszerűbbé, átláthatóbbá és egyúttal bo...

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák