Részletes keresés
A kosár jelenleg üres

Könyv > Gasztronómia > Általános szakácskönyvek

A 100 legfinomabb húsétel

A 100 legfinomabb húsétel

Kiadó: Fix

Kiadás éve: 2004

Oldalszám: 160 

ISBN: 9789632145396 

Hogyan készül a báránycomb?Miként lehet elkészíteni a Rockefeller-osztrigát?Milyen a brandyszósz,a mustárpác?Mindezekre a kérdésekre ad választ alábbi kiadványunk,amely kifejezetten gyakorlati szempontból igyekszik feldolgozni a különböző népek ételeit.
Ismertetők, kritikák
Nincs tudomásunk olyan weboldalról, amely ehhez a könyvhöz kapcsolódik. Ha önnek van, írja meg nekünk!
Olvasói vélemények
Még egyik látogatónk sem küldött véleményt. Legyen Ön az első!

Legutóbb látogatott oldalaim

Keresések Könyvek, termékek Kategóriák